Kат.номер: PH30748
В наличност
Срок на годност: 30.04.2022
Бърза връзка:

СИЛАУТ при вагинална сухота вагинален крем 30мл

Описание

Силаут вагинален крем е медицинско изделие, клас II за третиране на микро-лезии, причинени от сухота или HPV инфекция.
Благодарение на фармацевтичната форма като гел-крем, Silaut образува защитна бариера, подпомагайки лечението на  интраепителни лезии, причинени от HPV (човешки папилома вирус) и следователно ускорявайки процеса на оздравяване.

Silaut образува защитен филм, който действа като бариера и подпомага лечението на нискостепенни интраепителни лезии с HPV произход.
- За превенция от последващо реинфектиране на хирургично третирани високостепенни лезии;
- При лечение на възпалителни и дистрофични промени. Подпомага процеса на ре-епителизация;
- За възстановяване на нормалните физиологични условия и упражняване на виросостатичен ефект след третиране на кондиломи на вулвата.
В случаите на лезии, които предизвикват парене и/или сърбеж, оформя защитен филм, който бързо намалява симптомите, като създава условия за по-бързо заздравяване.

Начин на употреба :

При интраепителни лезии от HPV: През първата седмица 1 вагинално приложение (с апликатор) в продължение на 6 последователни дни. Следващите седмици: 1 вагинално приложение (с апликатор) 2 пъти седмично в продължение на 1 до 3 месеца.
След предходно третиране на кондиломи на вулвата: 2 приложения (без апликатор) на ден, в продължение на 6 последователни дни или както е предписал лекуващия специалист. Кремът е в туба, за да се извършва лечение и/или профилактика и на мъжете партньори.
При Herpes simplex лезии и/или или за профилактика на рецидиви при мъже и при жени: При лезия – от 2 до 5 приложения на ден за 6 последователни дни или както е предписал лекуващия специалист. Паренето и болката се повлияват бързо, след започване на лечението. При профилактика на рецидив – при наличие на рискови фактори или отчитане на продроми (болезненост, изтръпване, зачервяване) от 2 до 5 приложения на ден, за не повече от 6 дена.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

27,38 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.