Kат.номер: PH32474
Бърза връзка:

АБОФАРМА ДИВ КЕСТЕН С ЧЕРВЕНИ ЛОЗОВИ ЛИСТА масажен гел при разширени вени 150мл

Описание

АБОФАРМА ДИВ КЕСТЕН С ЧЕРВЕНИ ЛОЗОВИ ЛИСТА е специално създаден за освежаване и отпускане на уморени и отекли крака. Дивият кестен в състава му е използван още през древността и е доказал противовъзпалителните си качества. Премахва отоци и синини, появили се в резултат на нарушено кръвоснабдяване и разширени вени. Дивият кестен е богат на веществото есцин – използван широко в производството на фармацевтични продукти с капилярно-укрепващо действие, той се справя чудесно с лечението на варикозни вени и хемороиди. Есцинът заздравява стените на вените, намалява задържането на течности и последващите отоци на краката. Изследвания сочат, че червените лозови листа съдържат съдоукрепващи вещества в много по-висока концентрация от листата на обикновената лоза. Използвани са в народната медицина за направата на компреси, с които се налагали отеклите крайници.

Състав: Вода, изопропилов алкохол, полисорбат-20, пропиленгликол, екстракт от див кестен, екстракт от червени лозови листа, карбомер, фенилпропанол, натриев хидроксид, натриев бензоат, калиев сорбат, глицерин, лимонена киселина, парфюм,  метилизотиазолинон, оцветител:С.I.14720, С.I. 16255

Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от гела на Abo pharma върху кожата. Втрийте с масажни движения. Продуктът не е подходящ за употреба от малки деца и кърмачета.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

3,48 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.