Kат.номер: PH32509
В наличност
Срок на годност: 30.04.2021
Бърза връзка:

ДЕТРАЛЕКС / DETRALEX при разширени вени и хемороиди таблетки 500мг х 36

Описание

ДЕТРАЛЕКС / DETRALEX повишава венозния тонус и устойчивостта на малките кръвоносни съдове. Подходящ е за симптоматично лечение на венозно-съдови нарушения (отекли крака, болка, изморени крака)  и при остри хемороидални кризи. Подходящ за възрастни. Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Активни съставки: флавоноидна фракция 500мг -  хесперидин   50мг  и диосмин  450мг

Дозировка: При венозна недостатъчност: 2 таблетки дневно - 1 таблетка на обяд и 1 таблетка вечер, по време на хранене. Хемороиди: по 6 таблетки дневно в продължение на 4 дни, последвани от по 4 таблетки дневно през следващите 3 дни, по време на хранене.

Противопоказания: Ако сте алергични (свръхчувствителни) към микронизирана пречистена флавоноидна фракция или към някое от помощните вещества. Ако хемороидите не изчезнат до 15 дни, би трябвало да потърсите Вашия лекар за съвет. Да се избягва по време на бременност и кърмене. Ако сте пропуснали да приемете Детралекс не вземайте двойна доза, за да компенсирате забравената доза.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

22,30 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.