Kат.номер: W1073
Срок на годност: 31.05.2020
Бърза връзка:

ПЕФЛАВИТ С / PEFLAVIT C при разширени вени и хемороиди таблетки x 60

Описание

ПЕФЛАВИТ С / PEFLAVIT C представлява лекарствен продукт, без лекарско предписание, съдържащ пречистен сух екстракт от жълт кантарион и витамин С, който е показан като допълнително средство в комплексната терапия на хеморагична диатеза (повишена склонност към кръвотечения) и капиляротоксикози с различен произход.

Състав: Съдържание на една таблетка обвита: Лекарствени вещества: Peflavit /Пречистен сух екстракт от жълт кантарион (Hypericum perforatum L.), като не по-малко от 10% танини и не по-малко от 5% кверцетин/ - 20мг; Ascorbic acid /Витамин С/- 50мг.
Помощни вещества: лактоза монохидрат, пшенично нишесте, динатриев едетат, талк, магнезиев стеарат, повидон К25, захароза, опалукс, арабска гума, Макрогол 6000, глицерол, титанов диоксид, желатина.

Начин на употреба: Дозировката и продължителността на лечението се определя от лекуващия лекар в зависимост от тежестта на заболяването и поносимостта към продукта.  Пефлавит С се прилага обикновено по 1 таблетка 3-4 пъти дневно, а в по-тежки случаи по 2-3 таблетки 3-4 пъти дневно. Продължителността на лечение обикновено е от няколко дни до 1 месец според вида на заболяването и изразеността на клиничната симптоматика. Таблетките се приемат не сдъвкани през устата, с малко течност, най-малко 2 часа преди или след хранене.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

3,17 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.