Kат.номер: ST50797
В наличност
Срок на годност: 30.06.2021
Бърза връзка:

ВАРИКСИНАЛ грижа за вените тримесечна програма табл. х 60+30

Описание

Varixinal е специално създадена хранителна добавка в грижата за вените и венозната система, която допринася за облекчаване на неприятното усещане на уморени и тежки крака, намалява отоците в краката и влияе благоприятно при разширени вени. Хранителната добавка Вариксинал съдържа мощен комплекс от 4 доказани растителни екстракта - азиатска центела (готу кола), конски кестен, черна боровинка и див чемшир, който ефективно облекчава тежките и уморени крака. Формулата на Вариксинал е допълнена с витамин C и биофлавоноида хеспиридин, които съдействат за правилното функциониране на кръвоносните съдове и допринасят за поддържане здравето на вените. Екстрактът от аюрведичното растение азиатска центела (готу кола) подобрява еластичността и проводимостта на кръвоносните съдове и капилярите, влияе благоприятно върху централното и периферното кръвообръщение и допринася за правилното функциониране на кръвоносната система. Екстрактът от конски кестен подобрява кръвообръщението, тонизира вените и спомага за поддържане на нормалния приток на кръв към долните крайници. Конският кестен е ефективен при разширени вени, хемороиди, трудно зарастващи рани, тромбофлебити, причинени от нарушено кръвоснабдяване. Черната боровинка подобрява структурата и проводимостта на кръвоносните съдове и заздравява съединителната тъкан. Също така черната боровника е мощен антиоксидант, който предпазва клетките от оксидативен стрес.  Дивият чемшир стимулира венозната циркулация в краката.

1 таблеткa дневно. За постигане на оптимален ефект се препоръчва продължителна употреба – най-малко 3 месеца. Приемът на продукта не крие риск от нежелани странични ефекти.

Пълното портофило на продуктите на ВАЛМАРК може да откриете ТУК

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

30,57 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.