Kат.номер: ST52461
В наличност
Срок на годност: 31.07.2022
Бърза връзка:

ВИТАЛЕГ / VITALEG при разширени вени и хемороиди гел 80гр

Описание

ВИТАЛЕГ / VITALEG намалява умората и тежестта в краката подобрява еластичността на кожата и дава усещане за релаксация.

Активни съставки: Хепарин - 200 IU (1гр гел); Екстракт от див кестен (есцин) - 0,05гр (1гр гел); Д-пантенол - 0,025гр (1гр гел).

Екстрактът от див кестен защитава кръвоносните съдове, като подобрява техния тонус и еластичност. Гелът бързо облекчава уморените крака, като подобрява циркулацията на кръвта в кожата и подобрява хидратацията на епидермиса, което създава усещане за спокойствие, освежаване и подобрение на състоянието веднага.

Начин на употреба: прилага се локално върху кожата. Препоръчва се намазване 3-4 пъти на ден, като леко се втрива в кожата с леки масажни движения за по-добра абсорбация.

Противопоказания: При свръхчувствителност към някоя от съставките. Гелът не бива да се прилага при разранена кожа, открити рани и лигавици. Съхранение: на недостъпно за деца място на температура 15 - 25 ºС.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

15,98 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.