Kат.номер: W49340
Срок на годност: 31.05.2021
Бърза връзка:

МАГНЕ Д`ОРО МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ 250мл

Описание

МАГНЕ Д`ОРО МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ действа ефективно и бързо за отпускане на мускулите, облекчаване на мускулни болки и крампи. Предназначен е за локален масаж на врата, раменете, гърба, кръста и крайниците, прониква бързо през кожата, без да оставя мазни следи. Бързодействащата формула на гела с магнезиев хлорид и магнезиев сулфат, съдържа максимална концентрация на магнезиеви соли, за да компенсира недостига на магнезий в организма и  допринася за повишаване на магнезиевите нива.
Магнезиевият гел Магне Доро е обогатен с глицерин, овлажнява и омекотява кожата, като по този начин спомага за за оптимална пенетрация на магнезий

Активни съставки: Aqua, Magnesium chloride, Glycerin,  Magnesium sulfate, Polyquaternium-10, Sodium chloride, Tetrasodium edta, Ci42090

Начин на употреба: Нанася се върху чиста и суха кожа, с леки масажиращи движения, до пълното попиване в кожата.

Предупреждения: Не използвайте продукта върху наранена кожа. Да се избягва контакт с очите. Само за външна употреба. Не е необходимо отмиване след употребата на гела.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

8,87 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.