Kат.номер: W2546
В наличност
Срок на годност: 31.01.2022
Бърза връзка:

МОБИЛАТ / MOBILAT гел при ставни и мускулни болки 50гр

Описание

МОБИЛАТ / MOBILAT гел се прилага при изкълчвания, контузии, разтягане на сухожилия, реактивни изливи и болка при движение след прекарана травма. Подходящ за възрастни и деца над 2 години.

Активни съставки: Мукополизахарид полисулфат (Mucopolysaccharide polysulfate)0.20гр,Надбъбречен екстракт (Suprarenal extract)1гр, Салицилова киселина (Salycilic acid)2гр в 100гр гел.

Дозировка: от 5-15см от гела се прилагат върху засегнатата област, веднъж или няколко пъти на ден, като се масажира внимателно.

Предупреждения: He използвайте, ако сте алергични (свръхчувствителни) към активните вещества или към някоя от останалите съставки. При бременност и кърмене трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди употребата на което и да е лекарство. Прилагайте само върху ненаранена кожа. Мястото на приложение не трябва да се излага на директна слънчева светлина.

 Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

8,52 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.