Kат.номер: W38575
Срок на годност: 30.11.2020
Бърза връзка:

ОМАКС гел при болки в ставите 100мл

Описание

ОМАКС гел съдържа екстракти от черен оман (Symphytium officinale) и бяла върба (Salix alba). Допринася за бързото възстановяване. Не предизвиква загряващ ефект, не цапа дрехите, няма миризма. Притежава много добра поносимост, което го прави подходящ за честа и продължителна употреба

Състав: екстракт от черен оман (symphytum officinale root extract 5- 20%), екстракт от бяла върба (salix alba extract), помощни вещества.

Начин на употреба: Изстискват се 3-4см от гела. Нанася се където е Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи., с леки масажиращи движения, до пълно попиване в кожата, два-три пъти дневно. Употребява се върху чиста и здрава кожа!

Предупреждения: Само за външна употреба! Да не се поглъща! Да се избягва контакт с очите и лигавиците. При данни за алергия към някоя от съставките да се спре прилагането. Да се използва от бременни, кърмещи и деца само след изрична консултация с лекар. При придържане към указанията за употреба няма информация за клинично значими странични ефекти и взаимодействия с лекарства.

 

8,94 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.