Kат.номер: ST47970
В наличност
Срок на годност: 31.08.2021
Бърза връзка:

ПРОЕНЗИ АРТРОСТОП КРЕМ / PROENZI ARTHROSTOP CREAM крем за здрави стави 100мл

Описание

ВАЛМАРК ПРОЕНЗИ АРТРОСТОП КРЕМ / WALMARK PROENZI ARTHROSTOP CREAM е продукт за оказване на първа помощ при ставни и мускулни болки. Подобрява еластичността на мускула и облекчава възпалението в ставите. Подходящ е при разтежения и травми. Продуктът не оставя петна по дрехите и мазни петна по кожата. Проензи Артростоп крем съдържа комбинация от 5 етерични масла – хвойна, евкалипт, камфор, ментол и терпентиново масло. С добавен глюкозамин сулфат, MSM и екстракт от босвелия, които стимулират възстановяването на хрущялната тъкан. Метилсалицилатът намалява възпалението и редуцира болката. При хронично възпаление и болка в ставите се препоръчва употребата на таблетки Проензи Артростоп Рапид Плюс.

Състав: Комбинацията от 5 етерични масла: евкалипт, хвойна, камфор, ментол и терпентиново масло веднага затопля, увеличава кръвоснабдяването и подобрява състоянието на засегнатите стави и мускули. Глюкозамин сулфатът, МСМ и екстрактът от Босвелия действат като стимулират възстановяването на хрущялната тъкан. Включеният метилсалицилат намалява възпалението и болката в малките стави и меките тъкани
 
Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от Проензи артростоп крем върху засегнатото място с леки масажиращи движения.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

13,96 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.