Kат.номер: ST50876
В наличност
Срок на годност: 31.08.2022
Бърза връзка:

ДЕГАЗИН 2ГОУ / DEGASIN 2GO при храносмилателни проблеми таблетки за смучене 125мг x 20

Описание

ДЕГАЗИН 2ГОУ / DEGASIN 2GO се препоръчва при повишено образуване и натрупване на газове в стомашно-чревния тракт. Облекчава симптомите на коремен дискомфорт.
Degasin 2Go е ефективен при прекомерно образуване и натрупване на газове в стомашно-чревния тракт. Има успокояващ ефект при подуване и напрежение в корема,  усещане за тежест и пълен стомах, къркорене на червата, неприятно усещане в коремната област. Дегазин 2Go  се разтваря в устата, позволявайки активното вещество симетикон да достигне бързо до стомашно-чревния тракт и облекчението да настъпи в рамките на 5 до 10 минути. Иновативната форма на Дегазин 2Go - пастили за смучене позволява удобен прием навсякъде и по всяко време, правейки го изключително подходящ за хора, които често пътуват или са непрекъснато в движение. Mентовият вкус предоставя приятно свежо усещане. Подходящ за възрастни и деца над 6г.

Ефекти:
- Бърз успокояващ ефект при повишено образуване и натрупване на газове в стомашно-чревния тракт
- Облекчава симптомите на коремен дискомфорт като подуване, преждевременно усещане за пълен стомах, флатуленция, оригване, метеоризъм.

Активни съставки: Симетикон 125мг

Дозировка: Възрастни и деца над 6 години: при оплаквания, в резултат на повишено образуване на газове изсмучете по 1 таблетка 3-4 пъти дневно.

Предупреждения: Dеgasin 2Go е медицинско изделие. Не е подходящ за деца под 6г. Не приемайте Dеgasin 2Go при свръхчувствителност към някоя от съставките. Съдържа ментово масло. Продуктът не се препоръчва на пациенти с бронхиална астма или други респираторни нарушения, придружени с изразена свръхчувствителност на дихателните пътища. Няма нежелани странични ефекти. Може да се приема от диабетици в препоръчителната дневна доза. Не са познати взаимодействия с лекарства или други медицински продукти.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

13,10 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.