Kат.номер: 90239
Бърза връзка:

АВИРОН КИДС / AVIRON KIDS гранули за перорален разтвор при грип и други вирусни състояния 8,71гр

Описание

АВИРОН КИДС гранули за перорален разтвор при грип и други вирусни състояния е препарат предназначен за деца с начални симптоми на грип и други вирусни състояния, като температура, втрисане, мускулни болки. Пресича бързо грипа и изчиства вирусите от организма. AVIRON KIDS се предлага под формата на гранули за приготвяне на перорален разтвор. Гранулите за перорален разтвор АВИРОН КИДС се използват се за приготвяне на разтвор за пиене за деца. Съчетават много приятен вкус на ананас и портокал, и удобство на прием. Опаковката съдържа мерителна спринцовка и мерителна чашка за улеснение при дозирането.

Състав на 5мл разтвор за пиене АВИРОН КИДС: 250мл – Хумусна киселина; 100мл – Апогентм (протеинов екстракт от Спирулина);

Приготвяне на разтвора за пиене: Към гранулите в бутилката се добавя 100мл питейна вода (до мерителната линия) и се разклаща добре до пълното им разтваряне. Да се разклаща преди всяка употреба!

АВИРОН КИДС пресича грипа и изчиства вирусите от организма като действа на причинителя, а не само на симптомите. Активно унищожава вирусите, посредством 3 механизма на действие: възпрепятства навлизането на вирусите в организма, като блокира прикрепването им за дихателнитe пътища; спира размножаването на вирусите, които са успели да нахлуят в организма, като блокира механизмите, по които се възпроизвеждат. Резултат е бързо намаляване на симптомите и пресичане на инфекцията. АВИРОН КИДС стимулира и засилва имунната система. Когато имунната система е своевременно подсилена и активирана, тя много бързо разпознава, атакува и унищожава вирусите. Така организмът се справя успешно с вирусната инфекция.

КОГА И КАК СЕ ПРИЕМА АВИРОН КИДС?

I. АВИРОН КИДС ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ГРИП И ОСТРИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ: Препоръчва се приемът на АВИРОН КИДС да започне веднага след появата на първите симптоми на грип или след контакт с хора болни от вирусно заболяване, които могат да заразят детето.СХЕМА НА ПРИЕМ: ДЕЦА ОТ 0 ДО 5 ГОДИНИ 7 поредни дни 3 пъти x 5млдневно. Ако се наложи през първия ден да се започне приема на AVIRON KIDS следобед или по-късно вечерта, спазете препоръчаната дневна доза, като може да дадете на детето 15мл наведнъж. 

II. АВИРОН КИДС ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ГРИП И ОСТРИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ:Профилактика срещу повторно разболяване, след антибиотично лечение в продължение на 20 дни - 2 пъти дневно х 5мл; Профилактика по време на грипна епидемия в рамките на 20 дни - 2 пъти дневно х 5мл.

КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМА АВИРОН КИДС? Досега не са известни противопоказания за прием на препарата.

КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ НА АВИРОН КИДС? Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане.

АВИРОН КИДС може да бъде вземан както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат след консултация с вашия лекар или фармацевт

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

19,47 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.