-15%Отстъпка -15%Отстъпка
Kат.номер: PH36904
В наличност
Бърза връзка:

ЕКСАЛЕР Спрей срещу алергия от акари 75 мл

Описание

ЕКСАЛЕР Спрей срещу алергия от акари е продукт, за който е клинично доказано, че елиминира 99% от домашните микрокърлежи в меката мебел, килимите, матраците и други. Когато бъде напръскан върху памучен чаршаф, покриващ матрака, този натурален разтвор привлича домашните микрокърлежи от матрака (или от всяка друга мебел) във фибрите на тъканта. Веднъж захванати в чарфаша, домашните микрокърлежи могат да бъдат отстранени чрез изпиране в перална машина при 60°C.

Ползи от употребата на ЕКСАЛЕР Спрей срещу алергия от акари:

  • Премахва 99% от домашните микрокърлежи след 3 приложения;
  • Клинично изпробван за ефективност;
  • 100% естествен и безопасен за хора и домашни любимци;
  • Облекчава симптомите на алергия след първата употреба.

Три лесни стъпки за доказани резултати:

  • Стъпка 1: Напръскайте разтвора Ексалер равномерно върху повърхността на плат, хавлия или текстил от 100% памук, който покрива леглото, спалното бельо, възглавницата, килима или тапицерията. Препоръчва се едно напръскване да е на всеки 30x30 см.
  • Стъпка 2: Оставете покривалото за 1-2 часа без да го пипате. Това е времето, необходимо повече от 80% от домашните микрокърлежи в третираната повърхност да мигрират в покривалото.
  • Стъпка 3: Махнете покривалото, пълно с домашни микрокърлежи и го изперете в перална машина на 60 градуса целзий. Почистете третираното място с прахосмукачка след първите 3 приложения, за да премахнете остатъци от екскрементите и частици от телата на домашните микрокърлежи.

Състав:

  • Етерично масло от лимонена трева (Lemon grass);
  • Етерично масло от маточина (Melissa officinalis).

Начин на употреба: Напръскайте с продукта равномерно върху повърхността на хавлия, плат или памучен текстил, с който покрийте спалното бельо, леглото, възглавницата, килима или тапицерията. Активното лечение изисква първите 3 седмици да се прави по едно третиране веднъж седмично и после се преминава на поддържаща терапия веднъж месечно, за предотвратяване на повторна поява. Количеството е достатъчно за 2 месечен курс на третиране (3 апликации в 3 поредни седмици и 1 апликация веднъж в месеца).

Разгледайте и останалите продукти в категория Репеленти и инсектициди в онлайн аптека mypharmacy.bg!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

28,75 лв.
Стара цена: 33,82 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.