Kат.номер: W49808
В наличност
Срок на годност: 01.11.2022
Бърза връзка:

УРГО УЛТРА ПРЕДПАЗВАЩ лепенки х 10

Описание

УРГО УЛТРАПРЕДПАЗВАЩ e пластир, който предпазва от натиск или удар през деня. Позволява на кожата да се успокои след лечението с УРГО Корисид (салицилова киселина) през нощта.

Описание

Както производителите на автомобили поставят като екстра пред шофьора еърбег, който да предпази в случай на сблъсък, така и URGO Laboratoires създава УРГО Ултрапредпазващ пластир, мек като дунапрен, за да поеме натиска от обувките и да предпази от удар и нараняване.

Характеристики

Плътна, много устойчива основа от полиетиленова пяна с цвят слонова кост; хипоалергенно залепващо  покритие; незалепваща подложка, импрегнирана с бензалкониев хлорид 960 mg/m2.

Начин на прилагане: Почистете, дезинфекцирайте и подсушете мястото. Поставете пластира като внимателно прилепите краищата. Подменяйте го най-малко 2 пъти на ден.

Разгледайте и останалите продукти на марката УРГО. Всички продукти в категорията Превързочни материали -> Лепенки.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

4,60 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти