Kат.номер: ST50770
В наличност
Срок на годност: 30.07.2021
Бърза връзка:

ЛАКТАНА БИО МЮСЛИ ЯБЪЛКА И БАНАН от 8 месец 175гр

Описание

ЛАКТАНА БИО МЮСЛИ ЯБЪЛКА И БАНАН е подходяща за деца след 8-тия месец. Прилага се като част от разнообразен хранителен режим!

-Съдържа хранителни биологични пълнозърнести зърнени култури.
-Съдържа вкусни парченца биологични плодове.
-Не съдържа добавени захари (само такива от естесвтени източници)
-Съдържа малки парченца плодове и зърнени култури, което го прави идеално за бебета и малки деца от 8-мия месец.

Съдържание

Пълнозърнесто брашно от спелта*, овесени частици* ,5% бананови частици*, 4% ябълкови частици*, витамин В 1

*от Био произход

Алергени: Съдържа глутен. Не съдържа мляко.

Начин на приготвяне: Изсипете 5 супенилъжици (приблизително 25 g) от МОЕТО ПЪРВО БИО МЮСЛИ в купичка, добавете 75ml топло пълномаслено прясно мляко и 75 ml топла вода, разбъркайте и мюслито е готово за ядене.
Ако не желаете да използвате разредено прясно мляко, можете да направите мюслито само с пълномаслено прясно мляко, козе или соево мляко или пък да използвате преходно мляко Lactana BIO 2 или преходно био козе мляко 2 на Topfer. 

Допълнителни идеи за приготвяне: За да внесете повече разнообразие в хранителния режим на Вашето дете, можете също да добавите към МОЕТО ПЪРВО БИО МЮСЛИ пасирани плодове или плодово пюре.
При по-големи деца и възрастни МОЕТО ПЪРВО БИО МЮСЛИ можеда се използва под формата на хранителна закуска, която може да се комбинира с плодове, кисело мляко, стафиди или ядки. 

Инструкции за приготвяне:

Винаги спазвайте инструкциите за приготвяне, съранение и употреба много внимателно! Неправилното приготвяне, съхранение и употреба на бебешката храна може да навреди на Вашето бебе! Винаги давайте кашата с лъжичка и я приготвяйте непосредствено преди всяко хранене. Не затопляйте кашата в микровълнова печка поради опасност от изгаряния. Редовно обръщайте внимание върху денталната хигиена на Вашето дете, особено преди сън! 
Затваряйте добре вече отворения пакет и го съхранявайте на прохладно, сухо място и хигиенично място!
Използвайте съдържанието на отворения пакет в рамките на 2-3 седмици.

Важна информация: Майчината кърма е най-полезната и незамениема храна за Вашето бебе!
Решението за въвеждане на допълнително хранене на кърмаче под 6-месечна възраст се взима само след препоръка от педиатър или друг квалифициран специалист! Той ще направи преценка за необходимостта от това, съобразно индивидуалните нужди на кърмачето и нарастването му на тегло!
Не използвайте МОЕТО ПЪРВО БИО МЮСЛИ през първите 7- месеца! Тя може да се използва само от началото на 8-тия месец като част от разнообразен хранителен режим!   

*Съдържанието на сол се дължи изключително на наличието на естествено съдържаш се в суровините натрий.
 **приготвяне: 25g сухо в-во + 75 ml пълномаслено мляко и 75ml вода.

Вижте и останалите продукти в категорията бебешки каши.

Вижте и останалите продукти на TOPFER

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

7,58 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти