Kат.номер: PH24003
В наличност
Срок на годност: 31.10.2022
Бърза връзка:

СЕНСИБЕЛ НАХТКЕРЦЕН КОМПЛЕКТ ГРИЖА ЗА МЕН И МАМА балсам 100мл + душ-олио 150мл

Описание

Д-Р ТАЙС КОМПЛЕКТ СЕНСИБЕЛ НАХТКЕРЦЕН БАЛСАМ и ДУШ-ОЛИО е специално пакетно предложение, което съдържа: 

ДУШ-ОЛИО е специално създадено измивно олио за под душа, което хидратира, овлажнява, успокоява и охлажда много сухата и чувствителна кожа, благодарение на съдържащите се лечебни масла. Сенсибел Нахткерцен Душ-Олио съдържа висококонцентрирано масло от вечерна роза, богато на есенциални мастни киселини, които стимулират клетъчната регенерация и по-бързото възстановяване на увредената кожа. Маслото от вечерна роза има антиоксидантно и успокояващо действие, то възстановява и предпазва кожата. Нежното измиващо олио успокоява сърбежа, дразненето и неприятното усещане на стягане, което много сухата кожа причинява.  След употреба Сенсибел Душ-Олио прави кожата гладка, овлажнена и успокоена, като същевременно с това оставя дълготрайно усещане за мекота и комфорт.

СЕНСИБЕЛ НАХТКЕРЦЕН БАЛСАМ представлява успокояващ балсам за тяло, предназначен за суха и чувствителна кожа на бебета и малки деца, който интензивно обогатява кожата с липиди и влага и облекчава чувството на сърбеж и напрегнатост. Специалната формула на Sensibel Нахткерцен балсам за грижа за суха и чувствителна кожа се базира на ценното масло от вечерна роза. Натуралните есенциални мастни киселини – цислинолова и гама-линоленова – помагат на кожата да изпълни пълноценно важната си защитна функция срещу неблагоприятните фактори на околната среда, като същевеменно я предпазват от изсушаване. Sensibel Нахткерцен балсам е изключително лека и приятна емулсия масло-във-вода, обогатена с ценните урея, сквален, масло от жожоба и гуаязолен. Емулсията е изключително подходяща за поддържане на чувствителната кожа на бебета и малки деца. Регулира съдържанието на влажност и отпуска напрегнатата кожа, намалява сърбежа, успокоява и подхранва кожата; възпрепятства възпаленията.
Употреба:

Сенсибел Нахткерцен Душ-Олио се използва най-малко по 2-3 пъти на седмица. При необходимост, според тежестта на оплакванията може да се прилага и всеки ден. За вана олиото и водата се смесват в кремообразна пяна, а за баня се използва като душ-гел. За директно нанасяне при къпане с душ са необходими около 10-20 мл от продукта, а за вана, към водата се добавят около 30-40 мл от продукта.

Балсам за тяло за суха и чувствителна кожа за бебета и малки деца 100 мл.

Прилагайте многократно дневно върху суха, чувствителна, лющеща се кожа.
Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

20,52 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.