За нас

mypharmacy.bg е онлайн аптека с основна цел помагане на пациентите ни да водят по-здравословен начин на живот чрез различен подход в предоставянето на качествени услуги и продукти за здраве и красота на достъпни цени. Стремим се да предлагаме отговорност, качество, бързина, доверие и леснота в онлайн пазаруването на лекарствени продукти без лекарско предписание, медицински изделия, хранителни добавки и козметика.  Предлагаме голям избор от брандове с качествени продукти, изобилие от промоции, В наше лице  ще намерите уважение, почтено и честно обслужване, разбиране и професионализъм.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени необходимите разрешения за продажбата им на територията на Република България.

Зад проектът mypharmacy.bg стоят фармацевти с общо над 150 човекогодини опит и стаж в практикуването на фармацевтичната професия. За нас няма отговор „няма“ – винаги ще намерим решение за всеки конкретен проблем!

Благодарим на всички наши клиенти за оказаното доверието, честност и лоялност. Защото Моята аптека е на клик разстояние!