Kат.номер: SFF51864
В наличност
Бърза връзка:

УНГВЕНТ С АРНИКА при травми и възпаления 50мл

Описание

Унгвент с Арника на Dr Muller Pharma е традиционен естествен продукт, съдържащ стандартизиран маслен екстракт от Арника  (Arnica Montana). Унгвентът е подходящ за грижи и масаж след травми и възпаления на крайниците и органите на двигателната система. Унгентът с Арника облекчава мускулния стрес и има освежаващ ефект при «уморени крака». Веществата, съдържащи се в екстракта от Aрника са изключително ефикасни за третиране на леки наранявания, отоци и контузии. Благодарение на високото съдържание на глицерин, включен в специалната му формула, този препарат намалява загубата на вода , което увеличава  регенеративните му свойства.

Подходящ за масаж при контузии, съпроводени с възпаления, кръвонасядане и оток,облекчава напрежението в мускулите,освежава уморените и напрегнати мускули,подходящ при навяхане на стави.

Начин  на  приложение: Нанесете няколко пъти дневно, ако е необходимо.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

7,80 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.