Kат.номер: W45955
Срок на годност: 17.06.2021
Бърза връзка:

ДИАТОМИЧНА ПРЪСТ ПЕРМА - ГАРД 250гр

Описание

ДИАТОМИЧНА ПРЪСТ ПЕРМА - ГАРД 250гр е необикновена пръст, която дава възможност за поддържане и възстановяване на добро здраве.

С какво може да Ви помогне Диатомитът Перма Гард? източник на биологично усвоим силиций (920 мг силициев диоксид / 1 гр диатомична пръст); подпомага правилната обмяна на веществата; за здрава кръвоносна система; за здрава коса и нокти; за здрави стави, съединителна тъкан и хрущяли; за чиста храносмилателна система; за стройна фигура; Ph (8).

Силиций - човек не може да живее без него. Нашите организми често страдат от липса на силиций. Силицият, приеман с храната, обикновено е недостатъчен, но това може да се поправи  с консумиране на диатомична пръст. Според препоръки на специалисти, човешкият организъм се нуждае от минимум 55 мг чист силиций на ден през целия живот. В днешно време, според учените, плодовете и зеленчуците ни доставят по-малко от 1/5 от това количество силиций. Не трябва да забравяме също, че част от получения силиций всекидневно губим с урината. А силицият е абсолютно незаменим микроелемент за запазване на здравето.

Аморфният диатомит е натурален източник на силиций. Част от екзоскелетите на диатомеите метаболизират в храносмилателната система, променяйки химическата си форма от силикат (силициев диоксид) в биологично активна ортосилициева киселина. Тя е от изключително значение за подобряване на функциониране на целия организъм:  намаляват болките в гърба и ставите, както и тези, породени от артритни състояния; регулира кръвното налягане; регулира нивото на холестерола; подобрява състоянието на косата и ноктите – силицият стимулира растежа на косата и допринася за нейния прекрасен блясък и здравина; засилва имунитета и доброто самочувствие; подобрява зарастването на раните; предпазва от заболявания на горните дихателни пътища; намаляват хранителните алергии; предпазва от увеличаване на кръвното налягане;  премахва запека; подобрява съня; подпомага срастването на костни счупвания; повишава жизнената енергия; отговаря за разпределението на минералите в костите, особено за правилното разпределение на калция; подобрява състоянието на кожата и съединителните тъкани – силицият има съществена роля  при образуването на колаген; намалява кожните проблеми (псориазис, сърбеж, обрив, гнойни рани, акне, младежки пъпки, циреи, екземи, брадавици, попарвания, измръзнали участъци, язви, ухапвания от насекоми, рани от залежаване); предпазва от кариес, кървене на венците, спомага за реминерализацията на зъбите и костите, успокоява възпалителните процеси;
- има антибактериално и противовъзпалително действие; суплементирането със силиций намалява много от нежеланите ефекти при менопауза; нормализира работата на пикочната система – той е натурален диуретик - увеличава отделянето на урина до 30%; увеличава еластичността на ставите; подпомага изчистването на алуминий от тялото и ограничава неговото натрупване в организма.

Какво е диатомитът Перма Гард? Диатомитът (диатомичната пръст) представлява екзоскелети на едноклетъчните водорасли диатомеи (вид фитопланктон). Диатомичната пръст Перма Гард се е образувала преди милиони години като утайка в много чисти, сладководни езера. Съдържа не повече от 1% кристален силициев диоксид, което заедно с останалите показатели я класира на първо място по чистота. Увеличавайки образа на диатомичната пръст 7000 пъти ще видим правилни цилиндърчета, обсипани с дупчици. Всеки екзоскелет има много силен отрицателен заряд. Диатомичната пръст Перма Гард (приета с вода, натурален сок, айрян) взаимодейства със соковете в стомаха, в резултат на което се образува биологично активната ортосилициева киселина, която е много лесно усвоима от организма.

Ние живеем в токсична среда. Най-лесният метод за подпомагане на организма е премахването на токсините - причината за много здравни проблеми. Единична доза диатомична пръст съдържа милиони отрицателно заредени екзоскелети на диатомеи. Те привличат положително заредените бактерии, протозои, вируси, ендотоксини, пестициди, остатъци от лекарства, бактерии E-Coli и тежки метали, свързвайки ги в цилиндричната структура на екзоскелетите. Веднъж "прихванати", те се изхвърлят от организма, без да го натоварват.

Допълнително, цилиндърчетата на екзоскелетите, преминавайки през храносмилателния тракт, го изчистват от шлаките по безопасен за чревните стени начин. След няколкомесечен прием на диатомична пръст стените на червата се изчистват и могат ефективно да възприемат хранителните вещества, които им доставяме с храната. Детоксикацията подсилва имунитета, благодарение на което организмът по-добре се отбранява срещу паразити и други патогени - причинители на много заболявания.

По-добрият метаболизъм води до по-стройна фигура. Хората с наднормено тегло най-често имат забавена обмяна на веществата. Благодарение на пречистването на храносмилателната система и на целия организъм, ние си възвръщаме натуралния баланс и силите. Чистият организъм лесно се справя с всяко предизвикателство и нежелано нашествие.

Как се използва Диатомичната пръст Перма Гард? Започнете с прием сутрин, на гладно, на една чаена лъжичка диатомична пръст Перма Гард в чаша вода, сок, айрян.
Постепенно увеличавайте приема, докато достигнете доза, равняваща се на две равни супени лъжици (5 гр) диатомит в чаша вода. Диатомичната пръст може да бъде приемана непрекъснато. За деца максималната доза е две чаени лъжичка диатомична пръст (2 гр) в една чаша вода. Започнете с 1/2 ч.л. и постепенно увеличавайте дозата.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

15,25 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.