Kат.номер: W28657
В наличност
Срок на годност: 31.12.2023
Бърза връзка:

АНГИН ХИЛ С при ангина табл. x 50

Описание

АНГИН ХИЛ С е хомеопатичен продукт за лечение на възпаление на сливиците (ангина,тонзилит). Подходящ за възрастни и деца. Може да се приема от бременни и кърмачки. Винаги прочитайте листовката преди употреба.

Активни съставки: Hydrargyrum bicyanatum D8 30mg, Phytolacca americana D4 30mg, Apis melifica D4 30mg, Arnica Montana D4 30mg, Hepar sulfuris D6 60mg, Atropa belladonna D4 60mg. Помощни вещества: лактоза монохидрат 60мг, магнезиев стеарат 1,5мг.

Дозировка: Възрастни и деца над 6 години:  по 1 таблетка 3 пъти дневно. При остри оплаквания – по 1таблетка на всеки 15 минути в продължение на 2 часа. Таблетките се поставят под езика до пълното им разтваряне. Деца от 3 до 6 години: по 1 таблетка до 3 пъти дневно. При остри оплаквания – по 1таблетка на всеки 15 минути в продължение на 2часа. При деца под 3-годишна възраст дозировката и схемата на лечение трябва да се назначи от лекар.

Предупреждения: Да не се използва при свръхчувствителност към Arnica или някоя от другите съставки. Лекарственият продукт съдържа лактоза. При непоносимост към някои захари, преди употреба се консултирайте с лекар. В някои случай може да се увеличи слюноотделянето, при такъв случай употребата на продукта да се прекрати. Макар и рядко са възможни прояви на свръхчувствителност.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

8,18 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.