Kат.номер: W39678
В наличност
Срок на годност: 31.05.2022
Бърза връзка:

АРНИГЕЛ при леки травми гел 45гр

Описание

АРНИГЕЛ се използва за допълващо локално лечение при леки травми (контузии, мускулна умора и други), когато не е нарушена цялостта на кожата. Подходящ за възрастни и деца над 1 година. Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Състав: Планинска арника TM (Arnica montana MT) 7гр за 100гр. Помощни вещества:карбомер, разтвор на натриев хидроксид 10%, етанол 96% (V/V), пречистена вода

Дозировка: Нанесете тънък слой Арнигел върху болезнените участъци на кожата като леко се масажира до пълното му абсорбиране. Приложението се подновява от 1 до 2 пъти дневно.

Предупреждения: Не използвайте, aко сте алергични (свръхчувствителни) към Планинска арника или към някоя от останалите съставки. Да не се прилага при деца под 1 година; Не използвайте върху лигавиците, очите, при мокреща дерматоза, инфектирани лезии или рани. Арнигел не се препоръчва в комбинация с орални антикоагуланти.
Да се избягва употребата по време на бременност и кърмене. Арнигел може да бъде използван до 1 година след първоначалното отваряне.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

6,42 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.