Kат.номер: PH31430
Бърза връзка:

ИНФЛУНАЗАЛ спрей за нос 20мл

Описание

ИНФЛУНАЗАЛ спрей за нос е хомеопатичен продукт. Съдържа Луфа оперкулата за локално приложение. При настинки със сухи корички и разраняване на входа на носа и върху вътрешната страна на ноздрите. При удебеляване или изтъняване на носната лигавица. При възпаление на носната лигавица със сухота и запушване. Подходящ за продължителна употреба поради липсата на странични ефекти. Не води до привикване. Намалява отока на носната лигавица. Отпушва носа. Повлиява възпалението на лигавицата. Поддържа естествения процес на изчистване на лигавицата от секрети. Намалява обилната водниста секреция при алергични хреми. Улеснява отделянето на образувани корички. Предпазва от развитие на хронична хрема.

Дозировка: Деца от 1-11 г.: 2-3 пъти х 1 впръскване във всяка ноздра/на ден. Кърмачета на възраст под 1 г.: 1-2 пъти х 1 впръскване/на ден. Възрастни и юноши над 12 г.: 2-3 пъти х 1-2 впръсквания на ден.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

14,27 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.