Kат.номер: PH0135
В наличност
Бърза връзка:

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ БРАДАВИЦИ КОМБИНАЦИЯ / №4, №10 / табл. 2 x 200

Описание

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ БРАДАВИЦИ КОМБИНАЦИЯ / №4, №10 /.Брадавиците са кожни заболявания, често причинени от вирусни инфекции. Те са бледи с неравна повърхност, често появяващи се по ръцете, лицето и стъпалата. Комбинацията от шуслерови соли, следва да намали появата на такива образувания. При остри състояния и рецидиви, консултацията с лекар е задължителна. Комбинацията се състои от два вида соли:

Шуслерова сол № 4 - Kalium chloratum – (Калиум хлоратум) – Подпомага правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Регулира гъстотата на кръвта – при тромбози, разширени вени, хемороиди и други.

Шуслерова сол № 10 - Natrium sulfuricum – (Натриум сулфурикум) – Подпомага правилното функциониране на черния дроб, както и цялостно пречиства организма от натрупаните токсини. Подпомага функцията на бъбреците и отделителната система. Подобрява функцията на панкреаса и храносмилателната система.

Начин на прием:

Шуслерова сол № 10 – 5 таблетки сутрин

Шуслерова сол № 4 – 5 таблетки вечер

Хомеопатичният курс е препоръчително да продължи 6-8 седмици. Таблетките могат да се разтворят във вода и така полученият разтвор да се изпие на малки глътки. Също така бихте могли да ги поставите под езика до пълното им разтваряне. Приемът на таблетките трябва да е 15-30 минути преди или след хранене.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.


 

35,06 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.