Kат.номер: PH0141
В наличност
Бърза връзка:

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ ГРИПНИ СЪСТОЯНИЯ КОМБИНАЦИЯ /№2, №3, №11 / табл. 3 x 200

Описание

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ ГРИПНИ СЪСТОЯНИЯ КОМБИНАЦИЯ /№2, №3, №11 / е подходяща за всеки в периодите на грипни и вирусни инфекции. Шуслеровите соли ще подпомогнат оздравителните процеси и ще овладеят грипните състояния. При остри състояния консултирането с лекар е задължително! Комбинацията се състои от три вида соли:

Шуслерова сол № 2 - Calcium phosphoricim – (Калциум фосфорикум) – Подпомага възстановителните процеси в организма. Изключително важен минерал, който подпомага образуването на костната тъкан и подпомага образуването на дентина на зъбите. В комбинация с другите соли успешно успокоява нервната система и състоянията на стрес.

Шуслерова сол № 3 - Ferum phosphoricum – (Ферум фосфорикум) – Една от най-често използваните соли, прилага се в началния стадий на вирусните и инфекциозни състояния. Подпомага лекуването на леките температурни състояния. Действа противовъзпалително и подобрява кислородното насищане в тъканите. Регулира обмяната на желязо в клетките.

Шуслерова сол № 11 – Silicea – (Силицея) – Забавя процесите на стареене на кожата. Подпомага лечението на гнойни процеси и възстановителните процеси при кожни наранявания. Укрепва стените на кръвоносните съдове.

Начин на прием: Първоначален прием: през 15 минути по 2 таблетки от всяка сол, като се приемат 3 дози. След това: 4 пъти дневно по 3 таблетки от всяка сол. Таблетките могат да се разтворят във вода и така полученият разтвор да се изпие на малки глътки. Също така бихте могли да ги поставите под езика до пълното им разтваряне. Приемът на таблетките трябва да е 15-30 минути преди или след хранене.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

52,59 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.