Kат.номер: PH0174
В наличност
Бърза връзка:

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ ХЕРПЕС КОМБИНАЦИЯ / №3, №8, №10 / табл. 3 x 200

Описание

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ ХЕРПЕС КОМБИНАЦИЯ / №3, №8, №10 /е подходяща за хора, които често страдат от херпеси. Шуслеровите соли ще подсилят и подобрят общото ви състояние. При остри състояния, консултацията с лекар е задължителна! Комбинацията се състои от три вида соли:

Шуслерова сол № 3 - Ferum phosphoricum – (Ферум фосфорикум) – Една от най-често използваните соли, прилага се в началния стадий на вирусните и инфекциозни състояния. Подпомага лекуването на леките температурни състояния. Действа противовъзпалително и подобрява кислородното насищане в тъканите. Регулира обмяната на желязо в клетките.

Шуслерова сол № 8 - Natrium chloratum – (Натриум хлоратум) – Прилага се при отоци от всякакъв произход. Подобрява функцията на бъбреците и стомашно-чревния тракт. Подпомага лечението при повишено кръвно налягане и регулира отделянето на пот.

Шуслерова сол № 10 - Natrium sulfuricum – (Натриум сулфурикум) – Подпомага правилното функциониране на черния дроб, както и цялостно пречиства организма от натрупаните токсини. Подпомага функцията на бъбреците и отделителната система. Подобрява функцията на панкреаса и храносмилателната система.

Начин на прием:

Шуслерова сол № 10 – 3 таблетки

Шуслерова сол № 3 – 3 таблетки

Шуслерова сол № 8 – 3 таблетки

По 3 таблетки от всяка сол се приемат на всеки час до подобрение на състоянието. След това приемайте по същата схема сутрин и вечер по 3 таблетки от всяка сол в продължение на 3-5 дена. Таблетките могат да се разтворят във вода и така полученият разтвор да се изпие на малки глътки. Също така бихте могли да ги поставите под езика до пълното им разтваряне. Приемът на таблетките трябва да е 15-30 минути преди или след хранене.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

52,59 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.