Kат.номер: PH0152
В наличност
Бърза връзка:

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ КИСЕЛИНИ В СТОМАХА КОМБИНАЦИЯ / №8, №9 / табл. 2 x 200

Описание

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ КИСЕЛИНИ В СТОМАХА КОМБИНАЦИЯ / №8, №9 /е предназначена за хора, които страдат от повишена стомашна киселинност. Шуслеровите соли ще облекчат неприятните усещания, които пораждат киселините в стомаха. Хранителна добавка, която НЕ е заместител на разнообразното и здравословно хранене. При остри състояния консултирането с лекар е задължително! Комбинацията се състои от два вида соли:

Шуслерова сол № 8 - Natrium chloratum – (Натриум хлоратум) – Прилага се при отоци от всякакъв произход. Подобрява функцията на бъбреците и стомашно-чревния тракт. Подпомага лечението при повишено кръвно налягане и регулира отделянето на пот.

Шуслерова сол № 9 - Natrium phosphoricum – (Натриум фосфорикум) – Подпомага разграждането на млечната и пикочната киселина. Участва в състава на нервните влакна и помага при невралгии. В комбинация с другата сол спомага за доброто функциониране на жлезите с вътрешна секреция.

Начин на прием:

Шуслерова сол № 9 – 5 таблетки сутрин

Шуслерова сол № 8 - 5 таблетки вечер

Препоръчителна продължителност на хомеопатичния курс на лечение 3-4 седмици. Таблетките могат да се разтворят във вода и така полученият разтвор да се изпие на малки глътки. Също така бихте могли да ги поставите под езика до пълното им разтваряне. Приемът на таблетките трябва да е 15-30 минути преди или след хранене.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.


 

35,06 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.