Kат.номер: PH0156
В наличност
Бърза връзка:

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ МЕНСТРУАЛНИ БОЛКИ КОМБИНАЦИЯ / №2, №7 / табл. 2 x 200

Описание

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ МЕНСТРУАЛНИ БОЛКИ КОМБИНАЦИЯ / №2, №7 /. Предменструалните болки са неприятно преживяване част от живота на всяка жена. Тази комбинация от шуслерови соли ще облекчи болките в кръста, напрежението в гърдите и болките ниско долу в областта на яйчниците. Шуслеровите соли са хранителна добавка, която НЕ предизвиква привикване. Комбинацията се състои от два вида соли:

Шуслерова сол № 2 - Calcium phosphoricim – (Калциум фосфорикум) – Подпомага възстановителните процеси в организма. Изключително важен минерал, който подпомага образуването на костната тъкан и подпомага образуването на дентина на зъбите. В комбинация с другата сол успешно успокоява нервната система и състоянията на стрес.

Шуслерова сол № 7 - Magnesium phosphoricum – (Магнезиум фосфорикум) – Набавя необходимите количества магнезий нужни за правилното функциониране на мускулите и облекчава схващания и спазми. Облекчава главоболие и мигренозни състояния. Регулира функциите на жлезите с вътрешна секреция. Намалява неприятните усещания при нервност, страх, напрегнатост и безсъние. 

Начин на прием:

Шуслерова сол № 2 – 5 таблетки

Шуслерова сол № 7 – 5 таблетки

По следната схема приемайте по 5 таблетки от всяка сол 2-3 дни преди менструалния цикъл и 2-3 дни по време – сутрин, обед и вечер. Таблетките могат да се разтворят във вода и така полученият разтвор да се изпие на малки глътки. Също така бихте могли да ги поставите под езика до пълното им разтваряне. Приемът на таблетките трябва да е 15-30 минути преди или след хранене.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

35,06 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.