Kат.номер: PH0158
В наличност
Бърза връзка:

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ НЕВРИТ КОМБИНАЦИЯ / №9, №11 / табл. 2 x 200

Описание

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ НЕВРИТ КОМБИНАЦИЯ / №9, №11 /. Невритът е възпалителен процес на нервните окончания, който се проявява с болки, изтръпвания и схващания. Тази комбинация от шуслерови соли, следва да облекчи състоянията на възпаления в нервните окончания и да подобри общото състояние на организма. При остри състояния консултирането с лекар е задължително! Комбинацията се състои от два вида соли:

Шуслерова сол № 9 - Natrium phosphoricum – (Натриум фосфорикум) – Подпомага разграждането на млечната и пикочната киселина. Участва в състава на нервните влакна и помага при невралгии.

Шуслерова сол № 11 – Silicea – (Силицея) – Забавя процесите на стареене на кожата. Подпомага лечението на гнойни процеси и възстановителните процеси при кожни наранявания. Укрепва стените на кръвоносните съдове. В комбинация с другата сол спомага за доброто функциониране на жлезите с вътрешна секреция.

Начин на прием:

Шуслерова сол № 9 – 5 таблетки сутрин

Шуслерова сол № 11 - 5 таблетки вечер

В острия период на възпаление приемайте по 5 таблетки, както е показано по горе. След отминаване на този период приема да се сведе до 3 таблетки в продължение на 2-3 седмици, по горе описания начин на прием. Таблетките могат да се разтворят във вода и така полученият разтвор да се изпие на малки глътки. Също така бихте могли да ги поставите под езика до пълното им разтваряне. Приемът на таблетките трябва да е 15-30 минути преди или след хранене.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

35,06 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.