Kат.номер: PH0165
В наличност
Бърза връзка:

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ ПСОРИАЗИС КОМБИНАЦИЯ / №1, №6, №7, №8 / табл. 4 x 200

Описание

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ ПСОРИАЗИС КОМБИНАЦИЯ / №1, №6, №7, №8 / поддържа еластичността и здравината на кожата, потиска възможни възпалителни процеси, подобрява клетъчното хранене и кондицията на клетъчните обвивки, насърчава регенерацията на клетките от епидермиса, балансира нервната система и неутрализира стреса като възможна причина за псориатични прояви. Включва: 

Шуслерова сол № 1 - Calcium fluoratum – (Калциум флоратум) – Повишава еластичността на кожата, връзките и сухожилията. Поддържа тонуса и еластичността на тъканите по време на бременността. Укрепва вените и стените на капилярите. Предотвратява появата на целулит, бръчки и стрии.

Шуслерова сол № 6 – Kalium sulfuricum . Подпомага правилното функциониране на черния дроб и панкреаса. Подпомага растежа на косата и ноктите. Бори се с кожни заболявания, като псориазис, невродермити и екземи.

Шуслерова сол № 7 - Magnesium phosphoricum – (Магнезиум фосфорикум) – Набавя необходимите количества магнезий нужни за правилното функциониране на мускулите и облекчава схващания и спазми. Облекчава главоболие и мигренозни състояния. Регулира функциите на жлезите с вътрешна секреция. Намалява неприятните усещания при нервност, страх, напрегнатост и безсъние.

Шуслерова сол № 8 - Natrium chloratum – (Натриум хлоратум) – Прилага се при отоци от всякакъв произход. Подобрява функцията на бъбреците и стомашно-чревния тракт. Подпомага лечението при повишено кръвно налягане и регулира отделянето на пот. В комбинация четирите соли се борят с кожните заболявания.

Начин на прием:

Шуслерова сол № 1 – 3 таблетки сутрин

Шуслерова сол № 6 – 3 таблетки обед

Шуслерова сол № 8 – 3 таблетки обед

Шуслерова сол № 7 - 3 таблетки вечер

Таблетките могат да се разтворят във вода и така полученият разтвор да се изпие на малки глътки. Също така бихте могли да ги поставите под езика до пълното им разтваряне. Приемът на таблетките трябва да е 15-30 минути преди или след хранене.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

70,12 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.