Kат.номер: PH0167
В наличност
Бърза връзка:

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ СЕННА ХРЕМА КОМБИНАЦИЯ / №3, №8 / табл. 2 x 200

Описание

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ СЕННА ХРЕМА КОМБИНАЦИЯ / №3, №8/ успешно се борят и намаляват неприятните усещания от сенната хрема. Комбинацията включва:

Шуслерова сол № 3 - Ferum phosphoricum – Един от най-важните минерали в човешкия организъм. Прилага се при възпалителни заболявания и инфекции, увеличава нивата на желязо в клетките. Профилактично средство срещу грип, настинка, алергии.

Шуслерова сол № 8 - Natrium chloratum – Подобрява функциите на бъбреците и има благотворно влияние върху стомашно-чревния тракт. Регулира образуването на пот и е ефективна при диария.

Начин на прием:

Шуслерова сол № 3 - Ferum phosphoricum – 3 таблетки сутрин

Шуслерова сол № 8 - Natrium chloratum – 3 таблетки вечер

Таблетките се разтварят в чаша вода и се изпиват на бавни глътки. Възможно е да се приемат и цели, поставени под езика до пълното им разтваряне. Таблетките се приемат 30 минути преди или след хранене. Продължителността на лечението е от 2 до 4 месеца или за профилактика в сезона на алергиите. Шуслеровите соли не предизвикват странични ефекти или привикване. С тях не можете да предозирате.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

 

 

35,06 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.