Kат.номер: PH0171
В наличност
Бърза връзка:

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ СЪРДЕЧНО-СЪДОВА НЕДОСТАТЪЧНОСТ, КРЪВООРОСЯВАНЕ И ХИПОТОНИЯ КОМБИНАЦИЯ / №3, №5, №8 / табл. 3 x 200

Описание

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ СЪРДЕЧНО-СЪДОВА НЕДОСТАТЪЧНОСТ, КРЪВООРОСЯВАНЕ И ХИПОТОНИЯ КОМБИНАЦИЯ / №3, №5, №8 / е подходяща за дългосрочен прием, като не предизвиква привикване. Шуслеровите соли ще попълнят липсите от минерали в организма и следва да повлияят благоприятно върху кръвното налягане. При ниско кръвно налягане приемайте храни богати на витамини, минерали и аминокиселини, включете в менюто си червени меса, риба и червени плодове и зеленчуци. При остри състояния, консултацията с лекар е задължителна! Комбинацията се състои от три вида соли:

Шуслерова сол № 3 - Ferum phosphoricum – (Ферум фосфорикум) – Една от най-често използваните соли, прилага се в началния стадий на вирусните и инфекциозни състояния. Подпомага лекуването на леките температурни състояния. Действа противовъзпалително и подобрява кислородното насищане в тъканите. Регулира обмяната на желязо в клетките.

Шуслерова сол № 5 - Kalium phosphoricum – (Калиум фосфорикум) – Подпомага оздравителните и възстановителни процеси, подобрява кръвообращението и подпомага правилното функциониране на сърцето. Действа успокояващо при физическо и психическо изтощение.

Шуслерова сол № 8 - Natrium chloratum – (Натриум хлоратум) – Прилага се при отоци от всякакъв произход. Подобрява функцията на бъбреците и стомашно-чревния тракт. Подпомага лечението при повишено кръвно налягане и регулира отделянето на пот.

Начин на прием:

Шуслерова сол № 3 – 5 таблетки сутрин

Шуслерова сол № 5 – 5 таблетки обед

Шуслерова сол № 8 - 5 таблетки вечер

По следната схема приемайте шуслеровите соли в продължение на 1-2 седмици. След това намалете дозата на 2 таблетки от всяка сол по същата схема за дългосрочен прием. Енергизираща комбинация -1-2 седмици. Сърдечно-съдови нарушения - дългосрочен прием по 2т. от всяка сол. Таблетките могат да се разтворят във вода и така полученият разтвор да се изпие на малки глътки. Също така бихте могли да ги поставите под езика до пълното им разтваряне. Приемът на таблетките трябва да е 15-30 минути преди или след хранене.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

52,59 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.