Kат.номер: PH0149
В наличност
Бърза връзка:

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ ЗАПЕК КОМБИНАЦИЯ / №7, №8, №10 / табл. 3 x 200

Описание

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ ЗАПЕК КОМБИНАЦИЯ / №7, №8, №10 /. Запекът най-често се проявява при застоял начин на живот и нездравословен и несъобразен хранителен режим. За подобряване на храносмилателните процеси приемайте повече фибри, плодове и зеленчуци, бобови култури, мюсли и зърнени закуски с овесени ядки. При продължителен запек, консултацията с лекар е задължителна! Комбинацията се състои от три вида соли:

Шуслерова сол № 10 - Natrium sulfuricum (Натриум сулфурикум) – Подпомага пречистването на организма от токсини и стимулира чернодробните функции. Подпомага функцията на бъбреците и отделителната система, както и функциите на панкреаса и подобрява състоянието на храносмилателната система.

Шуслерова сол № 8 – Подпомага нормалното функциониране на бъбреците. Прилага се при нарушения и проблеми със стомашно-чревния тракт. Прилага се при запек.

Шуслерова сол № 7 – Подпомага правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Помага при колики и газове и при спазми на мускулите.

Начин на прием:

Шуслерова сол № 10  - Natrium sulfuricum (Натриум сулфурикум) – 5 таблетки сутрин

Шуслерова сол № 8 - Natrium chloratum (Натриум хлоратум) – 5 таблетки обед

Шуслерова сол № 7 – Magnesium phosphoricum (Магнезиум фосфорикум) - 5 таблетки вечер

Начин на прием:

Курс на лечение 1-2 седмици. Приемайте таблетките 15-30 минути преди или след хранене. Таблетките могат да се приемат разтворени във вода, като получения разтвор изпийте на бавни глътки. Друг начин на прием е директно таблетките да се поставят под езика до пълното им разтваряне.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

52,59 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.