Kат.номер: PH0147
В наличност
Бърза връзка:

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ ЖЕЛЯЗОДЕФИЦИТНА АНЕМИЯ КОМБИНАЦИЯ / №2, №3, №5 / табл. 3 x 200

Описание

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ ЖЕЛЯЗОДЕФИЦИТНА АНЕМИЯ КОМБИНАЦИЯ  / №2, №3, №5 / е подходяща за хора, които страдат от анемия. Комбинацията се състои от три вида соли:

Шуслерова сол № 2 - Calcium phosphoricim – (Калциум фосфорикум) – Подпомага възстановителните процеси в организма. Изключително важен минерал, който подпомага образуването на костната тъкан и подпомага образуването на дентина на зъбите. В комбинация с другите соли се бори срещу състоянията на анемия и подпомага кръвообразуването.

Шуслерова сол № 3 - Ferum phosphoricum – (Ферум фосфорикум) – Една от най-често използваните соли, прилага се в началния стадий на вирусните и инфекциозни състояния. Подпомага лекуването на леките температурни състояния. Действа противовъзпалително и подобрява кислородното насищане в тъканите. Регулира обмяната на желязо в клетките.

Шуслерова сол № 5 - Калиум  Фосфорикум помага при заболявания на главния, гръбначния мозък и нервите. Стимулира мозъка при умствено, емоционално и психическо изтощение. Подпомага лечението на депресии. Показан е при мускулна слабост, пареза или парализа. Стимулира сърдечния мускул и подобрява кръвообращението. Подпомага оздравителните и възстановителните процеси в организма.

Начин на прием:

Шуслерова сол № 3 - 3 таблетки сутрин

Шуслерова сол № 5    3 таблетки на обяд

Шуслерова сол № 2 – 3 таблетки вечер

Препоръчителна продължителност на хомеопатичния курс на лечение 2-3 месеца. Таблетките могат да се разтворят във вода и така полученият разтвор да се изпие на малки глътки. Също така бихте могли да ги поставите под езика до пълното им разтваряне. Приемът на таблетките трябва да е 15-30 минути преди или след хранене.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

52,59 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.