Kат.номер: PH0178
В наличност
Бърза връзка:

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРОТИВ БРЪЧКИ КОМБИНАЦИЯ / №1, №8, №11 / табл. 3 x 200

Описание

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРОТИВ БРЪЧКИ КОМБИНАЦИЯ / №1, №8, №11 / е подходяща за всички, тъй като след определена възраст, кожата ни губи способността си да се регенерира, в следствие на което се появяват първите бръчици. Шуслеровите соли ще спомогнат за намаляването на бръчките и за подобряване общото състояние на кожата. Хранителна добавка, която ще подпомогне цялостните ви грижи към вашата кожа. За оптимални резултати, ежедневните грижи, които полагате за кожата ви трябва да се спазват. Хранителният режим да е здравословен и разнообразен, а вредните навици сведени до нула. Комбинацията се състои от три вида соли:

Шуслерова сол № 1 - Calcium fluoratum – (Калциум флоратум) – Повишава еластичността на кожата, връзките и сухожилията. Поддържа тонуса и еластичността на тъканите по време на бременността. Укрепва вените и стените на капилярите.

Шуслерова сол № 8 - Natrium chloratum – (Натриум хлоратум) – Прилага се при отоци от всякакъв произход. Подобрява функцията на бъбреците и стомашно-чревния тракт. Подпомага лечението при повишено кръвно налягане и регулира отделянето на пот.

Шуслерова сол № 11 – Silicea – (Силицея) – Забавя процесите на стареене на кожата. Подпомага лечението на гнойни процеси и възстановителните процеси при кожни наранявания. Укрепва стените на кръвоносните съдове.

Шуслерова сол № 1 – 3 таблетки сутрин

Шуслерова сол № 8 – 3 таблетки обед

Шуслерова сол № 11 – 3 таблетки вечер

Специалистите съветват хомеопатичният курс да се прилага два пъти годишно в продължение на 1-2 месеца. Таблетките могат да се разтворят във вода и така полученият разтвор да се изпие на малки глътки. Също така бихте могли да ги поставите под езика до пълното им разтваряне. Приемът на таблетките трябва да е 15-30 минути преди или след хранене.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

68,25 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.