Kат.номер: PH0179
В наличност
Бърза връзка:

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРОТИВ СТРИИ ПРИ БРЕМЕННОСТ КОМБИНАЦИЯ / №1, №2, №11 / табл. 3 x 200

Описание

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРОТИВ СТРИИ ПРИ БРЕМЕННОСТ КОМБИНАЦИЯ / №1, №2, №11 / се приема през цялата бременност и включва три вида соли:

Шуслерова сол № 1 - Calcium fluoratum – (Калциум флоратум) – Повишава еластичността на кожата, връзките и сухожилията. Поддържа тонуса и еластичността на тъканите по време на бременността. Укрепва вените и стените на капилярите. Предотвратява появата на целулит, бръчки и стрии.

Шуслерова сол № 2 - Calcium phosphoricim – (Калциум фосфорикум) – Калцият е основен елемент в изграждането на костната тъкан, ноктите и косата. Подпомага изграждането на дентина на зъбите. Градивен елемент по време на бременост.  

Шуслерова сол № 11 – Silicea – (Силицея) – Забавя процесите на стареене на кожата. Подпомага лечението на гнойни процеси и възстановителните процеси при кожни наранявания. Укрепва стените на кръвоносните съдове. Подобрява растежа на ноктите и косата, бори се с косопада.

Начин на прием:

Шуслерова сол № 1 – 2 таблетки сутрин

Шуслерова сол № 2 – 2 таблетки обед

Шуслерова сол № 11 – 2 таблетки вечер

Таблетките могат да се разтворят във вода и така полученият разтвор да се изпие на малки глътки. Също така бихте могли да ги поставите под езика до пълното им разтваряне. Приемът на таблетките трябва да е 15-30 минути преди или след хранене.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

68,25 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.