Kат.номер: PH0116
В наличност
Бърза връзка:

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ЗА ДЕЗИНТОКСИКАЦИЯ КОМБИНАЦИЯ / №6, №8, №9, №10 / табл. 4 x 200

Описание

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ЗА ДЕЗИНТОКСИКАЦИЯ КОМБИНАЦИЯ / №6, №8, №9, №10 /е подходяща за всеки, който иска да пречисти организма си от натрупаните токсини и вредни вещества. Шуслеровите соли ще подпомогнат изчистването на организма ви и ще повлияят благоприятно на общото ви състояние. Комбинацията се състои от четири вида соли:

Шуслерова сол № 6 – Подпомага правилното функциониране на черния дроб и панкреаса. Подпомага растежа на косата и ноктите.

Шуслерова сол № 8 - Natrium chloratum – (Натриум хлоратум) – Прилага се при отоци от всякакъв произход. Подобрява функцията на бъбреците и стомашно-чревния тракт. Подпомага лечението при повишено кръвно налягане и регулира отделянето на пот.

Шуслерова сол № 9 - Natrium phosphoricum – (Натриум фосфорикум) – Подпомага разграждането на млечната и пикочната киселина, както и на мазнините. Участва в състава на нервните влакна и помага при невралгии.

Шуслерова сол № 10 - Natrium sulfuricum – (Натриум сулфурикум) – Подпомага правилното функциониране на черния дроб, както и цялостно пречиства организма от натрупаните токсини. Подпомага функцията на бъбреците и отделителната система. Подобрява функцията на панкреаса и храносмилателната система.

Начин на прием:

Шуслерова сол № 10 – 3 таблетки сутрин

Шуслерова сол № 6 – 3 таблетки обед

Шуслерова сол № 8 – 3 таблетки обед

Шуслерова сол № 9 - 3 таблетки вечер

Специалистите съветват курсът на лечение да се повтаря два пъти годишно – пролет и есен. В продължение на 2 седмици. Таблетките могат да се разтворят във вода и така полученият разтвор да се изпие на малки глътки. Също така бихте могли да ги поставите под езика до пълното им разтваряне. Приемът на таблетките трябва да е 15-30 минути преди или след хранене.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.


 

87,65 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.