Kат.номер: PH0132
В наличност
Бърза връзка:

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ЗА УКРЕПВАНЕ НА НЕРВИТЕ КОМБИНАЦИЯ / №2, №5, №7 / табл. 3 x 200

Описание

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ЗА УКРЕПВАНЕ НА НЕРВИТЕ КОМБИНАЦИЯ / №2, №5, №7 / е подходяща за хора, които са претоварени психически и физически.  Шуслеровите соли ще подпомогнат организма ви в борбата му срещу стреса и нервните състояния. Комбинацията се състои от три вида соли:

Шуслерова сол № 2 - Calcium phosphoricim – (Калциум фосфорикум) – Подпомага възстановителните процеси в организма. Изключително важен минерал, който подпомага образуването на костната тъкан и подпомага образуването на дентина на зъбите. В комбинация с другите соли успешно успокоява нервната система и състоянията на стрес.

Шуслерова сол № 5 - Kalium phosphoricum – (Калиум фосфорикум) – Подпомага оздравителните и възстановителни процеси, подобрява кръвообращението и подпомага правилното функциониране на сърцето. Действа успокояващо при физическо и психическо изтощение.

Шуслерова сол № 7 - Magnesium phosphoricum – (Магнезиум фосфорикум) – Набавя необходимите количества магнезий нужни за правилното функциониране на мускулите и облекчава схващания и спазми. Облекчава главоболие и мигренозни състояния. Регулира функциите на жлезите с вътрешна секреция. Намалява неприятните усещания при нервност, страх, напрегнатост и безсъние.

Начин на прием:

Шуслерова сол № 2 – 2 таблетки сутрин

Шуслерова сол № 5 – 2 таблетки обед

Шуслерова сол № 7 – 2 таблетки вечер

Таблетките се разтварят  в чаша вода и се пие на бавни глътки. Също така бихте могли да ги поставите под езика до пълното им разтваряне. Приемът на таблетките трябва да е 15-30 минути преди или след хранене. Курсът е минимум 4 седмици.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

58,25 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.