-10%Отстъпка -10%Отстъпка
Kат.номер: W51761
В наличност
Срок на годност: 31.05.2021
Бърза връзка:

А-ДЕРМА ЕПИТЕЛИАЛ AH DUO масажно гел-олио 40мл

Описание

Масажното гел-олио подобрява външния вид на белезите и стриите. Предназначено е за лице и тяло. 

  • Белези и стрии
  • Срещу остатъчни следи
  • За кърмачета, деца и възрастни
  • Патент Cicahyalumide®*

Предназначение: масаж на белези и стрии(1) и уязвена кожа след фаза на реепителизиране с предразположеност към остатъчни неестетични белези. За лице и тяло.

Свойства: благодарение на ексклузивната патентована* активна съставка CICAHYALUMIDE®, EPITHELIALE A.H DUO MASSAGE Масажно гел-олио подобрява вида на остатъчните следи, мигновено и дълготрайно успокоява.

Оставя хидратиращ, немазен, не лепнещ защитен филм, който възстановява комфорта на уязвимата кожа и намалява желанието за разчесване(2).

Начин на употреба: Нанасяйте един или два пъти дневно, на засегнатата зона. Масажирайте кожата в продължение на няколко минути, първо с кръгови движения, след това посредством едновременно отлепване и приглаждане на кожата. Може да се използва като последваща грижа на EPITHELIALE A.H DUO Крем.

*Заявен патент

(1) включително по време на бременност;

(2) дължащо се на триене

Формула с 98% съставки с натурален произход.

Когато белезите или стриите* са червени, може да намалите техния неестетичен вид посредством масаж (може да отнеме няколко месеца).

За оптимални резултати, масажирайте два пъти дневно, в продължение на поне 2-3 минути.

ТЕХНИКА ЗА МАСАЖ

  • 1/ Нанесете гела върху засегнатата зона. Масажирайте посредством кръгови движения, до трансформирането на гела в олио. Продължете масажа още няколко минути до попиване.
  • 2/ Масажирайте кожата посредством отлепване и заглаждане. Повдигнете гънка кожа между палеца, показалеца и средния пръст, перпендикулярно на белега. Приглаждайте повдигната кожа между пръстите, по цялата дължина на засегнатата зона.
  • * след реепителизиране

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

22,23 лв.
Стара цена: 24,70 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти