Kат.номер: 200475 SOL
В наличност
Бърза връзка:

СОЛГАР ФОРМУЛА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА КРЪВТА / SOLGAR HEMATINIC FORMULA при анемия таблетки х 100

Описание

СОЛГАР ФОРМУЛА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА КРЪВТА / SOLGAR HEMATINIC FORMULA  е специална формула съдържаща в себе си комбинация от желязо, витамин С, витамин В12, фолиева киселина и черен дроб на прах, която допринася за нормалните нива на желязо в кръвта и подпомага за възстановяване след кръвозагуби и анемия. Желязото участва в изграждането на хемоглобина в тялото, на който се дължи червеният цвят на кръвта и именно той отговаря за пренасянето на кислород до всяка една клетка. В огромно количество, то се съдържа в черния дроб и неговата липса може да доведе до състояния на хронична умора, нестабилна телесна температура, слаб имунитет, както и трудно фокусиране на вниманието и намалени умствени способности. 

Дозировка: Приемат се по 1-3 таблетки дневно, за предпочитане с храната.

Уважаеми клиенти,
С цел гарантиране на качествено обслужване, Ви уведомяваме, че заявките за продуктите на Солгар ще бъдат доставени до 3 работни дни*
*За пратки до някой определени населени места в страната, където куриерска фирма SPEEDY има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответния график.

1 таблетка съдържа:

Черен дроб на прах (изсушен и изчистен от мазнини): 250мг

Витамин C (като калциев аскорбат): 100мг

Желязо (като бисглицинат): 15мг

Витамин B12 (като кобаламин смес): 50мкг

Фолиева киселина (като смес): 100мкг

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

37,67 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.