Kат.номер: 16846
В наличност
Срок на годност: 18.04.2025
Бърза връзка:

БИОГАЙА ПРОТЕКТИС За нормална чревна флора при деца и кърмачета капки туба 5мл

Описание

БИОГАЙА ПРОТЕКТИСTIS туба е нова опаковка на добре познатите Биогайа пробиотични капки. Тя е по-удобна за потребителя, тъй като позволява по-прецизно дозиране и същевременно има същия дълъг и стабилен срок на съхранение при стайна температура както стъкления флакон. BioGaia туба се предлага в същото количество и има същия състав и начин на приложение като Биогайа капки.

Състав: 5 капки съдържат 100 милиона живи активни Lactobacillus reuteri Protectis.

Дозировка: 5 капки осигуряват препоръчваната дневна доза от 100 милиона живи активни Lactobacillus reuteri Protectis. Могат да бъдат приемани в лъжичка, разтворени в течност или храна. Важен е редовният прием на капките.

Предупреждения: Съхранявайте при стайна температура максимум 25°С. Разклатете преди употреба. Съхранявайте на недостъпно за деца място. Пазете от директна слънчева светлина.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Разгледайте и останалите продукти на БИОГАЙА , които предлагаме в онлайн аптека mypharmacy.bg!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

25,89 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.