Kат.номер: W45987
В наличност
Срок на годност: 31.10.2021
Бърза връзка:

ДИАБЕКАН при диабет капс. х 60+20

Описание

ДИАБЕКАН е специална хранителна добавка за диабетици, съдържаща концентриран екстракт от канела /Cinnamomum zeylanicum/, хром и магнезий. Диабекан допринася за: поддържане на нормална концентрация на глюкоза в кръвта и съответно нормални нива на кръвната захар; стимулиране на инсулиновите рецептори и повишаване на способността на клетките да оползотворяват глюкозата; нормален метаболизъм на макро хранителните вещества; намаляване на чувството на отпадналост и умора.
Не дразни стомаха поради спецификата на използвания воден екстракт. Може да се приема продължително време.

Активни съставки: 1 капсула съдържа цейлонска канела /Cinnamomum zeylanicum/ сух екстракт 10:1 (водна екстракция) 200мг, магнезий 57мг, хром 100мкг (хром пиколинат)

Дозировка: 1 капсула на ден сутрин преди хранене. Може да се приема преди обедното хранене при прием на други лекарства за диабет. Може да се приема продължително време и съвместно с друга медикаментозна терапия. Следете нивата на кръвната захар!

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

25,68 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.