Kат.номер: W45059
Срок на годност: 31.05.2021
Бърза връзка:

ДИАВРОН 600 при диабет табл. х 30

Описание

ДИАВРОН 600 подпомага нормалното кръвооросяване и чувствителност на краката при диабетици. Допринася за намаляване чувството на умора и отпадналост и поддържане нормалната  функция на нервната система. Съдържа алфа липоева киселина 600мг и витамини от група В, комбинация която благоприятно повлиява разграждането на захарите в организма и подпомага нормалното протичане на метаболизма на белтъчините и гликогена.

Предназначение: Подпомага нормалното кръвооросяване и чувствителност на краката при диабетици. Благоприятно повлиява разграждането на захарите в организма. Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Подпомага нормалното протичане на метаболизма на белтъчините и гликогена. Допринася за поддържането на нормалната функция на нервната система.

Активни съставки: 1 таблетка съдържа: Алфа липоева (тиоктова киселина) 600мг, Витамин B1 (тиаминов хидрохлорид) 5мг, Витамин B6 (пиридоксинов хидрохлорид) 5мг, Витамин B3 (никотинамид) 2,5мг NE, Витамин B12 (цианокобаламин) 10мкг

Дозировка: 1 таблетка на ден, по време или след хранене, с достатъчно количество вода. Препоръчителна продължителност на приема – поне два месеца.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.