Kат.номер: PH23765
В наличност
Срок на годност: 31.05.2021
Бърза връзка:

АБОФАРМА АЛОЕ ВЕРА в подкрепа на храносмилателната система и имунитета сок 500мл

Описание

АБОФАРМА АЛОЕ ВЕРА е хранителна добавка в подкрепа на храносмилателната система и имунитета. Сокът от сърцевината на Алое Вера е безценен дар от боговете, даващ на тялото скъпоценни градивни вещества. Съдържа около 160 известни съставки полезни за организма. Витамините от група В допринасят за нормалното функциониране на нервната система, за нормалното образуване на червени кръвни телца, за нормалния синтез на цистеин. Витамин В6 допринася за регулирането на хормоналната дейност. Витамин В12 участва в процеса на делене на клетките. Пантотеновата киселина допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Биотинът допринася за поддържането на нормалното състояние на косата и кожата, за нормалната функция на имунната система, за защитата на клетките от оксидативен стрес, за образуването на колаген, за нормалната функция на зъбите, костите, хрущяла и кръвоносните съдове. Витамин С увеличава усвояването на желязото.

Съставки: 99.6 % сок от Алое Вера (Barbadensis Miller) контролирано обогатен с витамини (виж таблицата). Киселинен агент: лимонена киселина. Консерванти: калиев сорбат и натриев бензоат.

Съставки                                в 60мл           100 мл       *ПДП

Алое Вера                               59,76мл        99,6 мл

Витамин В6(Пиридоксин)          2.4 мг            4мг       120 %

Витамин В12(Цианокобаламин)3.6мкг            6мкг      360 %

Биотин (D-Биотин)                   160мкг         267мкг      107 %

Пантеонова к-на

/Калциев D-пантотенат/             7.2 мг           12мг        120%

Витамин С /L-аскорбинова к-на/ 15 мг           25мг         25%

*ПДП=Препоръчителен Дневен прием
Натуралните съставки са предмет на естествени изменения.

Препоръчителен прием: Приемайте 3 пъти на ден по около 20 мл. Пресният сок от Алое Вера е ценна хранителна добавка и е допълнение към един здравословен начин на хранене. Съхранявайте на хладно и тъмно място. Разклатете добре преди употреба. След отваряне съхранявайте в хладилник. Изконсумирайте в рамките на 14 дни.Може да се приема от диабетици.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

16,35 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.