Kат.номер: SFF14282 NW
В наличност
Срок на годност: 31.03.2020
Бърза връзка:

НЕЙЧЪРС УЕЙ АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ И СОК ГОРСКИ ПЛОДОВЕ / NATURE’S WAY ALOE VERA GEL & JUICE BERRY FLAVOR 65% натурално алое при проблеми с храносмилането и имунната система 1л

Описание

НЕЙЧЪРС УЕЙ АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ И СОК ГОРСКИ ПЛОДОВЕ / NATURE’S WAY ALOE VERA GEL & JUICE BERRY FLAVOR е 65% натурално алое при проблеми с храносмилането и имунната система. Съставът на алое вера е много богат на ценни хранителни вещества. Те биват витамини, минерали, аминокиселини, ензими, тритерпени, гликонутриенти, полизахариди, фенолни гликозиди, простагландини, мастни киселини.

Приложение: Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната и храносмилателната системи. Използва се при проблеми с храносмилането и констипация: Намалява симптомите при различни разстройства, оптимизира процесите на храносмилане и оказва противовъзпалително действие върху стомашната лигавица. Допринася за извеждането на токсините от организма и има пречистващо червата действие. Нормализира изхождането. Насърчава нормалния метаболизъм. При слаба имунна система и умора допринася за намаляване на хроничното възпаление в тялото, което е една от основните причини за сърдечно-съдови нарушения, болки в ставите, високи нива на кръвна захар. При проблеми с кожата: в резултат от детоксикиращия ефект, който оказва на тялото, Алое вера (гел и сок) успокоява раздразнената кожа и спомага за изчистването й. Полезно при акне и други кожни проблеми. Спомага за възстановяването на влагата в кожата, има добър ефект срещу процесите на преждевременно кожно стареене.

Съставки:                                           (в 240мл)         дн.доза

Сок от Алое Вера Органик,  гел от Алое Вера Органик, Алое Полимакс+™, eкстракт от полизахариди, Aроматна смес от череша, ягода, малина и боровинка .

Калории                                                  120                   120

Мазнини                                                  0гр                   0гр

Въглехидрати                                          30гр                 30гр

като захариди                                          28гр                 28гр

Протеини                                                  0гр                   0гр

Натрий                                                     65мг                65мг

Пречистена вода, Алое Вера лист (месеста част), Алое Вера лист сок от лист, лимонова киселина, калиев сорбат (като консервант), натриев бензоант (като консервант).

Научните изследвания показват, че именно полизахаридите са отговорни за  многообхватните полезни ефекти от Алое Вера. Алое Вера на Nature’s Way съдържа над 200 натурални хранителни вещества като ензими, аминокиселини, стероли и др. 

Дозировка: От 30 до 240мл Алое дневно, чисто или смесено с друг сок.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

31,13 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.