-47%Отстъпка -47%Отстъпка
Kат.номер: 20123
В наличност
Срок на годност: 31.10.2025
Бърза връзка:

ОМНИ БИОТИК ИМУНД За силен имунитет табл.за смучене х 30

Описание

ОМНИ БИОТИК ИМУНД е специално създаден пробиотик в подкрепа на детския имунитет и защита. Съдържа естествено срещащ се в устната кухина бактериален щам Streptоcoccus salivarius K12 и витамин D, който допринася за нормалната функция на имунната система при деца и възрастни. 

  • Streptococcus salivarius K12, естествено срещащ се в устното пространство, полезен и важен за изграждането на здрава флора в устната кухина.
  • Заселването на Streptococcus salivarius K12 върху биофилма на повърхността на езика и устната кухина, възпрепятства проникването на нежелани микроби.
  • Витамин Д допринася за нормалната функция на защитните сили.
  • Подходящ за деца, който са изложени на множество нежелани микроби и са податливи на инфекции.

Начин на употреба: 

  • Деца над 3 години: веднъж дневно по 1 таблетка за смучене се оставя бавно да се разтвори в устата.
  • Възрастни: 2 пъти дневно по 1 таблетка за смучене

В една таблетка за смучене ОМНИ-БИОТИК® ИмунД (= 0,81 g) съдържа минимум 1 милиард бактерии от щама Streptococcus salivarius K12.

Съставки (формулировка Bactoblis®): Изомалт, бактериален щам, магнезиев стеарат, аромат на ягода, витамин D (холекалциферол).

Разгледайте и останалите продукти ОМНИ БИОТИК, които предлагаме в онлайн аптека mypharmacy.bg!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

33,29 лв.
Стара цена: 62,65 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.