-25%Отстъпка -25%Отстъпка
Kат.номер: S3233 WN
В наличност
Срок на годност: 31.03.2021
Бърза връзка:

УЕБЪР НЕЙЧЪРЪЛС L-ЛИЗИН / WEBBER NATURAL L-LYSINE при умора, липса на апетит и херпес таблетки 1000мг x 60

Описание

УЕБЪР L-ЛИЗИН / WEBBER L-LYSINE е важна за човешкото здраве аминокиселина, но не може да се произвежда от тялото. Необходим е за протичане на редица важни физиологични функции в организма. Най-известен е със способността си да инхибира вируса на херпес симплекс (причина за появата на херпеси), намалявайки цялостния рецидив, честотата, тежестта и времето за лечение.
L-лизинът е от решаващо значение за правилния растеж и развитие. Влияе благоприятно върху производството на колаген - така важен за здравето на кожата, ноктите, съединителната тъкан, кръвоносните съдове, костите и зъбите. Недостигът на лизин може да доведе до умора, замаяност, загуба на апетит, бавен растеж и дори анемия.

Съдържание                   1 таблетка    дн. доза

Л-Лизин (хидрохлорид)      1000мг       3000мг

Помощни вещества: Стеаринова киселина, микристална целулоза, кроскармелоза натрий, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), обвивка (глицерин, въглехидратна гума), силициев диоксид.

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители, подсладители, нишесте, млечни продукти, захар, глутен, пшеница, соя, дрожди, царевица, риба, яйца, черупчести, животински продукти, ядки, сол или ГМО.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка 1-3 пъти на ден.

Предупреждение: При бременност, кърмене или ниско протеинова диета се консултирайте с лекар преди употреба.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

11,00 лв.
Стара цена: 14,66 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.