Kат.номер: S91207
В наличност
Бърза връзка:

МЪШРУМ УИСДЪМ СУПЕР ШИЙТАКЕ С антиоксидантно, противовъзпалително и имуномодулиращо действие табл. х 120

Описание

Шийтаке е дива гъба, използвана от векове в традиционната китайска медицина. В Китай и Япония е известна, като „еликсир на живота” заради множеството си здравословни ползи за организма. Екстрактът от Шийтаке притежава силно антиоксидантно, противовъзпалително, имуностимулиращо, противораково и антивирусно действие. Също така подсилва имунната противотуморна активност и увеличава ефикасността на лъчетерапията.

  • Допринася за по-бързото и лесно възстановяване при респираторни и чернодробни заболявания.
  • Способства за намаляване риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания и поддържа нормалните нива на холестерола.
  • Подпомага увеличаването на енергията и забавя процесите на стареене.
  • Оказва положително влияние върху укрепването на имунната система.
  • Притежава мощно противовирусно и антибактериално действие.
  • Защитава клетките от оксидативен стрес.

Състав: 1 (една) таблетка съдържа:

  • Екстракт от плодно тяло на шийтаке (Lentinula edodes): 300мг
  • Витамин С (аскорбинова киселина): 20мг

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 2 таблетки 2 пъти дневно.

Американската компанията MUSHROOM WISDOM е световен лидер в производството на екстракти от медицински гъби и e с над 25 годишен опит в областта. Всеки един от продуктите съдържа стандартизирани екстракти от медицински гъби извлечени с помощта на топла вода и алкохол, в комбинация с витамин С за оптимално усвояване.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

48,60 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.