Kат.номер: ST54627
В наличност
Срок на годност: 30.05.2021
Бърза връзка:

ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ КОЕНЗИМ Q10 + МАГНЕЗИЙ ЕКСТРА капс. х 30  

Описание

DoppelHerz Activ Coenzyme Q10 + Magnesium Extra / Допелхерц Актив Коензим Q10 + Магнезий Екстра е хранителна добавка в покрепа на сърцето, мускулите и нервната система. 

Съдържа висока доза коензим Q10 за силна антиоксидантна защита на клетките от свободните радикали. Магнезият допринася за нормалната функция на мускулите, включително сърцето.

Витамините от групата В - В1, В5 и В6 подкрепят нервната система и допринасят за нормалния метаболизъм на хомоцистеина, което е важно за здравето на сърцето. Спомагат за производството на повече енергия и намаляват чувството на отпадналост и умора.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

9,77 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.