Kат.номер: ST55330
В наличност
Срок на годност: 30.06.2022
Бърза връзка:

НЕОМАГНИ ФОРТЕ За нервната система и мускулите табл. х 50

Описание

  • Предназначение:

Поддържа нормалното функциониране на нервната система и мускулите.

  • Действие:

Поддържа нормален енергиен метаболизъм. Намалява степента на умората и изтощението. Подпомага нормалното функциониране на нервната система. Допринася за поддържане на нормалните психологични функции. 

  • Активни съставки:

Магнезий - поддържа нормалната функция на мускулите. Допринася за електролитния баланс в организма. Помага за нормалното образуване на белтъчини.

Витамин B6 - поддържа нормален метаболизъм на протеините и гликогена. Подпомага нормалното формиране на червените кръвни клетки и за доброто функциониране на имунната система. Подпомага регулирането на хормоналната активност.

  • Състав: 

Магнезиев карбонат, пълнител: целулоза,  глазиращ агент: магнезиеви соли на мастни киселини, пълнител: омрежена натриева карбоксиметилцелулоза, пиридоксин хидрохлорид.

  • Начин на употреба:

Приемайте по 1-2 таблетки дневно с достатъчно количество вода. 

  • Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

10,36 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.