-20%Отстъпка -20%Отстъпка
Kат.номер: 200541 SOL
В наличност
Срок на годност: 31.05.2024
Бърза връзка:

СОЛГАР ХЕЛАТИРАН МАГНЕЗИЙ / SOLGAR CHELATED MAGNESIUM при безсъние, депресия, умора и стрес таблетки 100мг х 100

Описание

СОЛГАР ХЕЛАТИРАН МАГНЕЗИЙ / SOLGAR CHELATED MAGNESIUM е магнезиев бисглицинат, който помага за намаляване чувството на отпадналост и умора и участва в много ензимни системи, особено тези, свързани с производството на енергия и синтеза на протеини, благоприятства нервната и сърдечно-съдовата системи и е подходящ за хора изложени на стрес. Той е един от най-значимите кофактори в човешкото тяло, спомага за намаляване на високото кръвно налягане, а дефицита му може да доведе до мускулни крампи и схващания. Магнезият има силен успокояващ ефект върху нервната система, като потенциалните му свойства са свързани с релаксация, намаляване на агресията и нервните изблици, качествен сън, влияние върху мозъчните процеси и паметта. Помага за отстраняването на амоняка от организма и играе важна роля в регулирането на сърдечния ритъм, мускулното съкращение и невротрансмисията. Ниски нива на магнезий се откриват при хора със сърдечни заболявания. Произведено съгласно Albion. 

Подходящо за вегетарианци.

Дозировка: Приемат се по 1-4 таблетки дневно, за предпочитане с храната.

Уважаеми клиенти,
С цел гарантиране на качествено обслужване, Ви уведомяваме, че заявките за продуктите на Солгар ще бъдат доставени до 3 работни дни*
*За пратки до някой определени населени места в страната, където куриерска фирма SPEEDY има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответния график.

1 таблетка съдържа:

Магнезий (като бисглицинат): 100мг

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

28,06 лв.
Стара цена: 35,08 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.